ENGEL,  marcă internaţională şi lider mondial în tehnologia compresoarelor şi a refrigerării portabile cu alimentare la 12V.

ENGEL este un nume recunoscut oriunde în lume pentru eficienţa refrigerării la 12V.

>UNICUL PRODUS cu compresor EXCLUSIV DEZVOLTAT pentru aplicatii mobile, lazi FRIGORIFICE ce pot functiona incontinuu pe perioada de stationare, chiar si peste noapte, fara ca sa afecteze pornirea si sa deterioreze acumulatorului masinii,

>CEL MAI MIC CONSUM DE CURENT, NUMAI 32W!

>PRODUS SPECIAL ADAPTAT pentru transport produse sanatate, piața medicală și de laborator, îndeplinește specificațiile necesare transportului de medicamente, sânge, vaccinuri și mostre de laborator.

În spatele performanţei, eficienţei şi durabilităţii Engel se află compresorul „Swing Motor”, patentat internaţional şi considerat astăzi ca fiind cel mai eficient, avand o singură piesă în mişcare. De aici rezultă avantajele, precum reducerea consumului, dimensiuni compacte, vibratii si zgomot redus, greutate mică şi înaltă eficienţă datorită fenomenului de rezonanţă, frecare şi consum de putere foarte mici si evident intretinere nula. Toate acestea, combinate cu gama de izolaţii termice ENGEL, generează capacitate extraordinară de răcire.

Designul motorului şi caracteristicile sale permit obţinerea unei puteri foarte mari.

Uşoare şi economice, noile modele Engel oferă functii de refrigerare/congeralatore, cu funcţionare la 12/24/230V. Pot fi folosite în avioane, maşini personale, ambulante, camioane şi bărci – practic oriunde există posibilitatea alimetării la 12 V (inclusiv generatoare eoliene şi panouri solare).

Combinaţia de performanţă, durabilitate, economie şi eficienţă au impus ENGEL ca lider mondial al refrigerării mobile

MD60F